Home

Informatie

Contact

Portfolio

Zitzak van stof met “oud-leer-uitstraling”  en sierkussens in verschillende maten en stoffen.

Informatie

In overleg is er van alles mogelijk.  Hiernaast ziet u een voorbeeld van een oud barok stoeltje dat volledig is gerestaureerd, gespoten in hoogglanslak en voorzien van nieuwe stoffering.

Op de uitgevoerde werkzaamheden geven we een jaar garantie en nemen eventuele klachten alijd serieus.  We  halen en brengen de meubels kosteloos tot een afstand van 25 km. U hoeft niets vooruit te betalen, in ruil daarvoor vragen wij wel snelle betaling na aflevering. Wederzijds vertrouwen speelt een belangrijke rol.

Een foto mailen met korte beschrijving volstaat om een prijsindicatie te krijgen. Voor een definitieve offerte is veelal een afspraak nodig waarbij de opdracht wordt besproken, stalen kunnen worden bekeken en het meubel wordt opgemeten. Wordt de opdracht geaccepteerd, dan wordt nooit meer dan het offertebedrag in rekening gebracht, tenzij u zelf kiest voor duurdere stof of ander materiaal.

Bij opdrachten in leer wordt altijd minimaal een halve huid gerekend, minder is voor ons niet te bestellen.

Wist u trouwens dat er tegenwoordig kwalitatief hoogwaardige en echt mooie kunstleren leverbaar zijn? Met of zonder (dieren)prints, brandvertragend, vocht/zweet/urine bestendig etc.

Hieronder volgen enkele links van stoffenleveranciers:

· Chivasso

· Aritex

· Warwick

· Clarke&Clarke

· Viva Vinyl

· Ohmann

· Hulshof

BBSpot Meubelstoffeerderij

Zo was ie...

...en zo is ie geworden.

Home